dimecres, 12 de gener del 2011

Ja hem enllestit el bloc!

Ahir a la nit vam penjar les tres activitats que hem elaborat. També vam editar i penjar un vídeo  creat per nosaltres que explica la llegenda de la bruixa del Mallol, i que serveix per poder portar a terme l'activitat 1. Aquest matí hem fet una repassada final a les pestanyes, i ara sí que podem dir que hem acabat el bloc.
Esperem que us agradi molt, que us hi divertiu, i que sigui una bona eina per a la docència. 

Gràcies a tots els que el visiteu!

1 comentari:

  1. Un cop visitat el vostre blog, podem oferir-vos la nostra humil opinió:

    El disseny del bloc i els continguts informatius estan molt bé. El disseny és original, professional i convida a continuar llegint. Els continguts estan molt ben redactats i estructurats, i la informació ben seleccionada.

    Pel que fa a cada pestanya de continguts, l'ordre en què apareix la informació ens sembla correcte, i a més us ajudeu de fotos i altres recursos multimèdia (vídeos), tot i que en alguna pestanya es podria ampliar una mica la informació, com per exemple en l'apartat "De què vivim?", però en general estan molt i molt bé.

    Les activitats són molt creatives, motiven a l'alumne per treballar sobre la localitat, i a més fomenten la recerca i la selecció d'informació per poder dur-les a terme, tot i així trobem una excepció en l'activitat de contecontes. Creiem que es un activitat que no incita a la recerca d'informació, té molts links on la poden treure sense gran esforç i no motiva a buscar-ne més per altres webs.
    Pel que fa als objectius, us hem de felicitar, estan molt ben redactats i en tot moment s'entén el que han d'assolir.

    Per concloure, no ens queda res més que dir-vos:
    ENHORABONA SOU UNS CRACKS!!!!!!! ;)

    ResponElimina