divendres, 10 de desembre del 2010

Darrera revisió abans de la coavalució

Acabem de fer un últim repàs a les pestanyes prèviament a la setmana de coavaluació. Hem volgut firmar les fotografies de collita pròpia, però ens ha resultat difícil. Com que ja estaven totes insertades i ens va portar moltes hores de lluita amb l'editor, hem pensat que el millor seria fer-ho constar amb aquesta entrada.

11 comentaris:

  1. L'ESLÒGAN: Creiem que l'eslògan no és adequat per definir la localitat.

    LA REDACCIÓ: el llenguatge és entenedor i adequat pel professorat i l’alumnat. A més el text està dividit en apartats que faciliten la recerca d’informació.

    EL CONTINGUT: les orientacions indicades pel professorat del mòdul han estat complertes a totes les pestanyes. A més els enllaços d’interès és un bon recurs.

    OBJECTIUS: són molt específics.

    DISSENY: és atractiu tot i que la imatge principal no es veu permanentment. El recursos visuals escollits mostren detall a detall com és la població.

    En definitiva, el bloc s’adapta als objectius principals del mòdul.

    ResponElimina
  2. L' eslogan és creatiu i molt original. Ens agrada molt el joc de paraules que s'hi fa.

    La redacció és adequada i el suport de les imatges ajuda a detallar tot allò que s'hi explica. Molt ben fet!

    El contingut serà útil pels docents i a més a més és precís i adequat a l' objectiu del treball.

    Els objectius estan ben pensats i molt ben exposats.

    El disseny ens agrada moltissim, reflecteix l' entorn i s' acorda a la localitat que es treballa. Està molt bé la presentació de diapositives i totes les fotos són molt representatives. Bona selecció!

    Per acabar, el bloc respon a l' objectiu del treball proposat pel Mòdul.

    Ànims!

    ResponElimina
  3. L'ESLÒGAN: Considerem que l'eslògan és representatiu perquè la Vall d'en Bas és un poble aprop de la vall i és molt encertat aquest eslògan per aquesta localitat.

    LA REDACCIÓ: és entenedora i considerem que els mestres podran utilitzar aquesta informació per treballar aquesta localitat a l'escola.
    Està ben redactat i és entenedor.

    EL CONTINGUT: pel que fa al contingut pensem que és adequat i està ben estructurat. I també fan servir motl bé els recursos visuals.

    OBJECTIUS: creiem que els objectius responen al contingut del bloc, per tant, són adequats. També pensem que estan molt ben redectat i estructurats.

    DISSENY: ens agrada molt. Considerem que és molt atractiu, facilita la localització de la informació i és molt original.


    Per concloure, creiem que aquest blog respon a l'objectiu principal del treball: elaborar un bloc per posar a disposició de les escoles un conjunt d’activitats per treballar a primària els aspectes principals d’una localitat.

    ResponElimina
  4. Hola, som els saltencs!

    Quan ens referim a l'eslògan creiem que és correcte.

    La redacció és entenadora i pensem que les fotografies milloren la visualització de l'espectador en la representació del context.

    El contingut és adequat, tot i que la pestanya " de què vivim" pensem que es podria desenvolupar un xic més.

    El disseny és molt atractiu i original. No obstant la imatge principal no apareix en algunes de les pestanyes.

    Els objectius estan ben redectats i l'objectiu general del bloc és adequat per treballar amb els infants de primària.

    En conclusió pensem que esteu relitzant un bon treball.

    ResponElimina
  5. ESLÒGAN
    És bonic, però no acabem d'entendre perquè dieu que la vall està a un pas. Ho dieu perquè és un lloc estratègic o perquè és fàcil d'excedir?

    REDACCIÓ
    És acurada i agradable de llegir, però potser caldira adaptar aglunes paraules al nivell al qual va dirigit, encara que ja heu especificat que està destinat a cicle superior.
    Pel que fa al llenguatge audiovisual, totes les imatges, vídeos i altres recursos tecnològics faciliten la lectura.

    CONTINGUT
    Dóna molta informació sobre el municipi.

    OBJECTIUS
    Estan molt ben redactats i són molts específics. A més, es veu clarament la finalitat d'aquest bloc. Tot i això, potser faltaria afegir la informació sobre els creadors del bloc.

    DISSENY
    És molt bonic i està molt ben organitzat. Pel que fa a les pestanyes, respecten al peu de la lletra l'exemple que se'ns va donar.

    CONCLUSIONS
    Aquest bloc respon a l'objectiu general del treball i et dóna ganes d'anar a visitar aquesta zona verda de la Garrotxa.

    ResponElimina
  6. Hola noies, i hola Javi!! ;) Nosaltres pensem que...

    l'ESLÒGAN és molt original, i a sobre rima!! S'enganxa i es recorda molt fàcilment. Molt bó!

    la REDACCIÓ és senzilla i resulta fàcil de llegir i d'entendre. Tot i que a vegades és difícil explicar fets històrics amb un llenguatge planer, ho heu fet força bé.

    els CONTINGUTS estan molt ben estructurats i s'adapten totalment als objectius que heu proposat per aquest bloc. No us preocupeu per si les imatges no són totes originals,les que heu seleccionat també estan bé.

    els OBJECTIUS estan realment ben redactas i explicats. Enhorabona.

    el DISSENY, a més de ser original, ens ha recordat molt al disseny d'una pàgina web de qualsevol escola, cosa que veiem molt positiva tenint en compte l'objectiu del treball.

    FELICITATS!! Bona feina!!

    Salutacions desde Calella!!

    ResponElimina
  7. Súria, un poble salat diu:

    Disseny: La presentació té uns colors i un format que són molt atractius per a totes aquelles persones que visitin el bloc encara que la imatge no mostra gaire el general del municipi. El grup intercala el text i les fotografies constantment, de manera que el fet de visitar el bloc és més amè i més entretingut.


    Continguts: Els continguts són tots força rellevants i s'ajusten a l'actualitat. A més, no hi ha una gran quantitat de continguts, però aquests expliquen allò just, útil i necessari per a l'apartat del bloc.

    L’eslògan: L'eslògan és molt adequat, ja que està pensat per a tothom.

    La redacció: La redacció s'adequa a un bloc per a alumnes de primària, ja que creiem que el vocabulari s'entén perfectament, i aquest no és ofensiu ni inadequat per als alumnes. A més, el vocabulari i les paraules del bloc són força properes als lectors/visitants del bloc.

    Els objectius: Els objectius del bloc es compleixen perquè aquests d'adequen al contingut i al vocabulari del bloc.

    En definitiva, el treball fet fins ara respon a l’objectiu general del treball i el nostre grup el veu molt apropiat per el seu objectiu. Creiem que el treball fet en el bloc s'adequa a l'objectiu de treballar els aspectes principals d'una localitat a primària

    ResponElimina
  8. L’Eslògan: molt ben aconseguit l’eslògan del bloc!
    El disseny: és molt agradable i transmet tranquil•litat...la fusta de les casetes de muntanya i el verd dels camps de vaques...
    Pel que fa la resta del disseny és igual d’agradable de llegir i observar, trobat el perfecte equilibri entre les fotos i la lletra!
    La redacció: és entenedora i fàcil de llegir.
    El contingut: s’adequa al demanat a l’activitat.
    Els objectius: són molt clars! Sabeu que heu de fer i com!

    Proposeu una escapada a la Vall al professor del mòdul!!!!!

    Bones festetes!

    ResponElimina
  9. Respecte al comentari des de Besalú hi ha un apartat a com ha canviat que fa referència a com el nou tunel de Bracons ha acostat la Vall d'en Bas a la província barcelonina, a més, amb les noves vies de comunicació, aquesta queda molt a prop de Girona també.
    Vam creure doncs que era un eslògan apropiat a la nova realitat del municipi.
    Esperem haver ajudat a entendre el nostre eslògan.
    Gràcies.

    ResponElimina
  10. De nou, un petit apunt. La nostra informació personal és al bloc, però es troba en el gadget de la part inferior. Vam considerar que seria adequat fer-ho d'aquesta manera per no barrejar informacions.

    ResponElimina
  11. A tots els grups:
    Moltes gràcies per les aportacions, les crítiques i els ànims! Ens van molt bé per tenir una visió objectiva de la feina feta i poder millorar el bloc :)

    ResponElimina